lichnaribooks.gr
Αναζήτηση
Greek
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
    Menu Close

    Στο σκοτάδι όλοι οι λύκοι είναι γκρι

    ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 9789604352043

    Ένας δολοφόνος και προδότης, από τον καιρό του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, γνωστός ως "Ποντικοφάρμακο". H ταυτότητά του δεν αποκαλύφθηκε ποτέ...

    Μια πυρκαγιά σ' ένα εργοστάσιο χρωμάτων τη δεκαετία του '50, με δεκαπέντε θύματα. Τα αίτια της πυρκαγιάς δεν εξακριβώθηκαν ποτέ...

    Ο πρώην αστυνομικός κι αντιστασιακός Χιάλμαρ Νύμαρκ πιστεύει πως οι δύο υποθέσεις συνδέονται μεταξύ τους. Μια μέρα πιάνει κουβέντα με τον ιδιωτικό ντετέκτιβ Βαργκ Βέουμ -τον οποίο γνωρίσαμε στο "Δικός σου ώς το θάνατο"- στο αγαπημένο τους καφέ.

    Κάπως έτσι αρχίζει αυτό το συναρπαστικό αστυνομικό μυθιστόρημα,όπου ο ντετέκτιβ καλείται να επιστρατεύσει όλες του τις ικανότητες για να βρει τη λύση στον γρίφο· καθώς το ένα πτώμα διαδέχεται το άλλο, ο Βαργκ Βέουμ ακολουθεί θαμμένα ίχνη κι ανακαλύπτει ένα ζοφερό κομμάτι από το παρελθόν της Νορβηγίας αλλά και από το παρόν του Μπέργκεν, του μεγάλου λιμανιού της χώρας.

    Ο Στόλεσεν μιλά για όλους εκείνους που απαρνήθηκαν τα ιδανικά τους για να εμπλακούν σε βρώμικες υποθέσεις, αλλά και γι' αυτούς που παρέμειναν προσκολλημένοι στα φαντάσματα του παρελθόντος.

    Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας: Παράδοση σε 4 - 10 ημέρες
    Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
    5,50€
    i h
    Αποστολή σε
    *
    *
    Τρόπος αποστολής
    Όνομα
    Εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης
    Τιμή
    Δεν υπάρχουν μέθοδοι αποστολής
    Προδιαγραφές προϊόντων
    Εκδότης
    ISBN 978-960-435-204-3
    Συγγραφείς
    Χαρακτηριστικό Βιβλίων
    Προτεινόμενη Ηλικία
    Σελίδες 387
    Ημερομηνία έκδοσης 01.2012
    Διαστάσεις σε cm. 14 x 21
    Συγγραφέας