lichnaribooks.gr
Αναζήτηση
Greek
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
    Menu Close

    Αποστολή - Πολιτική Επιστροφών

    Μεταφορικά

    Το κόστος

    Για αποστολές έως 3 κιλά το κόστος των μεταφορικών είναι από 2,90 έως 4,00 ευρώ. Για κάθε επιπλέον κιλό υπάρχει επιπρόσθετη χρέωση 1,00 ευρώ .

    Παράδοση Σάββατο η επιβάρυνση είναι 1,20 ευρώ.

    • Speedex                     2,90 €
    • Γενική Ταχυδρομική     4,00 €
    • ΕΛΤΑ Πόρτα-Πόρτα      3,50 €
    • ACS                           3,50 €

    Δωρεάν αποστολή πανελλαδικά για παραγγελίες άνω των 39 ευρώ και βάρος μέχρι 3 κιλά  (ογκομετρικό ή πραγματικό*) 

    Για ογκώδη ή βαριά δέματα η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρεία, κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη, 

    *Αν το μέγεθος της ογκομέτρησης της αποστολής (Μήκος Χ Ύψος Χ Πλάτος σε εκατοστά / 5.000) είναι μεγαλύτερο από το βάρος ζυγίσματος, η χρέωση γίνεται σύμφωνα με το αποτέλεσμα της ογκομέτρησης. 

     

    Τρόποι Αποστολής 

    Οι αποστολές των προϊόντων πραγματοποιούνται καθημερινά από Δευτέρα έως Σάββατο 

    από τις 09.30 – 15:00,  εκτός Κυριακής και αργιών.

    Οι παραγγελίες που καταχωρούνται μέχρι τις 15:00 φεύγουν την ίδια ημέρα.

    Οι παραπάνω χρόνοι ισχύουν εφόσον τα προϊόντα είναι διαθέσιμα για αποστολή.

    Εξαιρούνται τα ογκώδη ή βαριά δέματα. Σε αυτή την περίπτωση η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρεία, κατόπιν συνεννόησης με το πελάτη.

    Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται εντός 2 έως 3 εργάσιμων ημερών, και εντός 3-5 εργάσιμων ημερών, σε νησιά και απομακρυσμένες περιοχές. Ο χρόνος παράδοσης μπορεί να επιμηκυνθεί σε περίπτωση κακών καιρικών φαινομένων ή  δυσπρόσιτων περιοχών.

    Στην περίπτωση Αδυναμία παράδοσης της παραγγελίας σας, ο οδηγός θα αφήσει μήνυμα  που θα σας εξηγεί τον τρόπο παραλαβής της. 

    (Επικοινωνήστε μαζί μας για να βοηθήσουμε στην ολοκληρωση της παραγγελίας.)

     

    Επιστροφες προϊόντων 

    Το κατάστημά μας σας δίνει την δυνατότητα επιστροφής, αν για οποιοδήποτε λόγο θέλετε να επιστρέψετε την παραγγελία σας, αφού προηγουμένως συνεννοηθείτε μαζί μας. 

    Η δυνατότητα αυτή σας παρέχετε εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας. 

    Βασική προϋπόθεση για την αποδοχή της επιστροφής της παραγγελίας σας είναι τα προϊόντα που βρίσκονταν σε αυτήν να είναι σε άριστη κατάσταση, ακριβώς όπως αγοράστηκαν, μέσα στην πλήρη αρχική τους συσκευασία (κουτί, αφρολέξ, νάιλον, κλπ), χωρίς αυτή να έχει σκιστεί ή αλλοιωθεί και με όλα τα περιεχόμενα αυτής (ενδεικτικά έντυπα οδηγιών χρήσης, τεχνικών χαρακτηριστικών, αξεσουάρ, κλπ.) και τις τυχόν πρόσθετες παροχές αυτής.

    Αποδεικτικό Επιστροφής 

    Απαραίτητη είναι η προσκόμιση του πρωτότυπου παραστατικού αγοράς της επιστρεφόμενης παραγγελίας.

    Αν σας είχε κοπεί τιμολόγιο θα πρέπει να μας εκδώσετε δελτίο αποστολής - επιστροφής και εμείς αντίστοιχα να σας εκδώσουμε πιστωτικό τιμολόγιο. 

    Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται με τον ίδιο τρόπο που έγινε η πληρωμή, εντός 5 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε το προϊόν.

    Σε περίπτωση αντικαταβολής, η εταιρεία μας θα καταθέσει το χρηματικό ποσό σε λογαριασμό που θα μας υποδείξετε στο email info@lichnaribooks.gr.

    Στην περίπτωση επιστροφής προϊόντων επιβαρύνεστε με τα έξοδα επιστροφής που θα αφαιρεθούν από το ποσό επιστροφής της αξίας των προϊόντων .

     

    Περιπτώσεις επιστροφών

     

    Ελαττωματικά Προϊόντα (Κατασκευαστικό ή Σπασμένο)

    Αν το προϊόν είναι ελαττωματικό τότε μπορεί να γίνει είτε αντικατάσταση με το ίδιο προϊόν, είτε αγορά ισόποσης αξίας, είτε επιστροφή χρημάτων. Η επιστροφή χρημάτων θα πραγματοποιηθεί μέσω κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας κοινοποιηθεί. Η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 5 ημερών ημερών από την ημέρα που το κατάστημα μας θα παραλάβει τα προϊόντα. Στην επιστροφή συνυπολογίζονται και τα μεταφορικά έξοδα που τυχόν πληρώθηκαν κατά την αρχική παραγγελία.

    Ελαττωματικά Προϊόντα (Κακή Χρήση)

    Αν το προϊόν είναι ελαττωματικό λόγω κακής χρήσης του πελάτη, δεν δύναται να επιστραφεί.

    Λάθος Εκτέλεση Παραγγελίας

    Σε περίπτωση που αποσταλεί λάθος προϊόν, ο πελάτης οφείλει να το επιστρέψει και να ζητήσει είτε επιστροφή της αξίας του προϊόντος , είτε αποστολή εκ νέου του προϊόντος. Το προϊόν πρέπει να είναι σε άρτια κατάσταση στην οποία απεστάλη χωρίς δηλαδή να έχει παραβιαστεί η συσκευασία του και επιβεβαιώνοντας ότι δεν έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις. Σε περίπτωση επιστροφής, αυτή θα πραγματοποιηθεί μέσω κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας κοινοποιηθεί.

    Μη ολοκληρωμένη Εκτέλεση Παραγγελίας

    Σε περίπτωση που δεν αποσταλεί καθόλου κάποιο προϊόν που έχει παραγγελθεί, θα επιστρέφεται το αντίτιμο της αξίας του προϊόντος μέσω κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας κοινοποιηθεί.

     

    Οδηγίες για την παραλαβή της παραγγελίας:

    Για την σωστή παραλαβή της παραγγελίας σας θα πρέπει να ελέγχετε το δέμα τη στιγμή της παράδοσης από τον υπάλληλο του πρακτορείου μας και να ελέγξετε προσεκτικά την κατάσταση των προϊόντων σας (ιδιαίτερα σε περιπτώσεις δεμάτων μεγάλου όγκου).

    Αν για οποιοδήποτε λόγο θεωρείτε ότι η κατάσταση του δέματός σας είναι μη αποδεκτή ("χτυπημένα" ή κατεστραμμένα δέματα, σκισμένη ή κατεστραμμένη συσκευασία) παρακαλούμε να μην παραλαμβάνετε την παραγγελία σας και να δηλώνετε στο πρακτορείο άρνηση παραλαβής.

    Παρακαλούμε να μας δηλώσετε άμεσα (εντός 24 ωρών) το πρόβλημα σας στα στοιχεία επικοινωνίας του καταστήματος μας (είτε στο τηλέφωνο 2892 022279 - 697 210 4649 ή στο e-mail: info@lichnaribooks.gr) και εμείς θα έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας για την διευθέτηση της παραγγελίας σας.