lichnaribooks.gr
Αναζήτηση
Greek
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
    Menu Close

    Πως λειτουργεί ο εγκέφαλος των παιδιών: Ένας οδηγός για γονείς

    ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 9789604848300
    Ένα βιβλίο που φιλοδοξεί να βοηθήσει τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς να διαχειριστούν τις καθημερινές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν στην ανατροφή και τη διδασκαλία των παιδιών, με κοινή λογική, με εύκολα εφαρμόσιμα εργαλεία, αλλά και με στρατηγικές που βασίζονται στην επιστήμη.
    Ο εγκέφαλος του παιδιού αναπτύσσει εξαιρετικές δυνατότητες κατά τη διάρκεια των πρώτων έξι ετών της ζωής. Αυτό το πρακτικό βιβλίο αναλύει, με εύληπτο τρόπο, τις πιο πρόσφατες ανακαλύψεις της νευροεπιστήμης σχετικά με την ανάπτυξη του παιδικού εγκεφάλου.

    Ο διάσημος νευροψυχολόγος Άλβαρο Μπιλμπάο εξηγεί πολύ κατανοητά όλα όσα μπορούν να κάνουν οι γονείς για να ενισχύσουν τη νοητική και συναισθηματική ανάπτυξη του παιδιού τους και προσφέρει άφθονες συμβουλές ώστε τα παιδιά να αποκτήσουν χρήσιμες δεξιότητες για την υπόλοιπη ζωή τους: να ανοιχτούν στον κόσμο, να μάθουν να σχετίζονται με τους άλλους και να έχουν αυτοπεποίθηση.

    Το βιβλίο μάς βοηθά να κατανοήσουμε τα παιδιά μας και μας προσφέρει τα απαραίτητα εργαλεία ώστε να αντιμετωπίσουμε τη μεγαλύτερη πρόκληση: να είμαστε καλοί γονείς.
    Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας: Παράδοση σε 4 - 10 ημέρες
    Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
    Αρχική τιμή: 17,99€
    16,19€
    i h
    Αποστολή σε
    *
    *
    Τρόπος αποστολής
    Όνομα
    Εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης
    Τιμή
    Δεν υπάρχουν μέθοδοι αποστολής
    Προδιαγραφές προϊόντων
    Εκδότης
    ISBN 978-960-484-830-0
    Συγγραφείς
    Χαρακτηριστικό Βιβλίων
    Προτεινόμενη Ηλικία
    Σελίδες 280
    Ημερομηνία έκδοσης 2022
    Διαστάσεις σε cm. 14 x 21
    Συγγραφέας