lichnaribooks.gr
Αναζήτηση
Greek
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
    Menu Close

    Παγούρι Ανοξείδωτο Ion8 Bugs Life 600ml I8SS600PGBUGS

    ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 619098090918

    Τα παγούρια Ion 8 είναι 100% στεγανά μπουκάλια νερού 600 ml / 20 oz από ανοξείδωτο χάλυβα με ομαλή ροή για ενυδάτωση χωρίς διαρροές και υγιεινό επάνω κάλυμμα πλήρους ανατροπής για χρήση με το ένα χέρι εν κινήσει. Η τέλεια αντικατάσταση για κύπελλα μιας χρήσης. Αρκετά μικρό σαν μπουκάλι νερό για τα παιδιά για τα σχολικά τους κουτιά μεσημεριανού γεύματος ή για μικρότερες τσάντες στην πόλη. Με το πλάτος ενός κουτιού αναψυκτικού, ταιριάζει τέλεια σε όλες τις ποτηροθήκες και τις τσέπες του αυτοκινήτου σε όλα τα σακίδια. Κατασκευασμένο από ελαφρύ ανοξείδωτο ατσάλι. Ο ανοξείδωτος χάλυβας είναι εξαιρετικά ανθεκτικός, διαρκεί για χρόνια και είναι πλήρως ανακυκλώσιμος. Αυτό το επαναγεμιζόμενο και επαναχρησιμοποιούμενο μπουκάλι ποτών είναι ασφαλές για τα τρόφιμα, ανθεκτικό στις οσμές, πλένεται εύκολα στο χέρι και διατηρεί τα ποτά φρέσκα και γεμάτα γεύση.

    Χωρητικότητα: 600ml/20oz
    Διαστάσεις: Υ23,1cm x Διαμ.6,5cm
    Βάρος: 164g (764g όταν είναι γεμάτο)
    Υλικό Ανοξείδωτο Αυτό το μπουκάλι δεν είναι θερμομονωμένο και δεν είναι κατάλληλο για ζεστά ροφήματα. Διατίθενται επίσης θερμομονωτικά μπουκάλια για αγορά

    Εύρος λειτουργίας: Κατάλληλο για ροφήματα από -10°C έως 70°C. Σημείωση: Με ροφήματα άνω των 70°C, το μπουκάλι μπορεί να είναι άβολο στο κράτημα χωρίς γάντια και μπορεί να κάψει τα χέρια σας.


    Διαθεσιμότητα: Οριακό Απόθεμα: Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
    12,90€
    i h
    Αποστολή σε
    *
    *
    Τρόπος αποστολής
    Όνομα
    Εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης
    Τιμή
    Δεν υπάρχουν μέθοδοι αποστολής
    Προδιαγραφές προϊόντων
    Μάρκα
    Φύλο
    Χρώμα
    Υλικό
    Χωρητικότητα ml
    Κωδικός Κατασκευαστή 619098090918