lichnaribooks.gr
Αναζήτηση
Greek
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
    Menu Close

    Μαρκαδόροι Carioca baby 12 τεμ Teddy 42816

    ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 8003511428167

    Carioca Teddy Jumbo Baby Washable Marker 12 τεμ, το καλύτερο δώρο για μικρά παιδιά!
    Τόσο τα στρογγυλά άκρα όσο και τα ειδικά σχεδιασμένα παχιά σώματα αυτών των πολύ ειδικών στυλογράφων μπορούν εύκολα να χειριστούν και να ζωγραφίσουν στυλό για παιδιά ηλικίας κάτω του 1 έτους.
    Τα μολύβια γίνονται συμπαίκτες μικρών παιδιών χάρη στα χαριτωμένα πρόσωπά τους. Αυτά τα εξαιρετικά ασφαλή προϊόντα ελέγχθηκαν και εγκρίθηκαν δερματολογικά.
    Το μελάνι στο στυλό είναι κατασκευασμένο από μη τοξικό υλικό. Τα μολύβια δεν περιέχουν ουσίες επιβλαβείς για την υγεία των παιδιών. Χάρη στις εξαιρετικά πλενόμενες ιδιότητές τους, οι βαφές μπορούν εύκολα να αφαιρεθούν με πλύσιμο με νερό μόνο χωρίς την ανάγκη χρήσης σαπουνιού.
    Υπάρχουν τρύπες ειδικά σχεδιασμένες για να επιτρέπουν τη διέλευση του αέρα μέσω των θυρών. Χάρη σε αυτό το σύστημα, το μελάνι μέσα στο στυλό δεν στεγνώνει. Χάρη στο ειδικό σύστημα προστασίας άκρων, η μύτη δεν καταστρέφεται εύκολα.
    Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή των μαρκαδόρων και των μελανιών που περιέχονται σε αυτά είναι χρωματισμένα χρησιμοποιώντας μόνο χρωστικές τροφίμων. Τα πλαστικά μέρη είναι επίσης πλήρως ανακυκλώσιμα.


    Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
    9,49€
    i h
    Αποστολή σε
    *
    *
    Τρόπος αποστολής
    Όνομα
    Εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης
    Τιμή
    Δεν υπάρχουν μέθοδοι αποστολής
    Προδιαγραφές προϊόντων
    Μάρκα
    Κωδικός Κατασκευαστή 42816
    Τύπος μύτης
    Χρώμα Γραφής
    Τεμάχια συσκευασίας 12
    Σειρά Carioca baby