lichnaribooks.gr
Αναζήτηση
Greek
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
    Menu Close

    Θερμός ανοξείδωτος Ion8 Travel Mug Blackberry 360ml I8HS360BLB

    ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 619098090093
    Εύκολο στον καθαρισμό, βιώσιμο, επαναχρησιμοποιήσιμο, ανακυκλώσιμο, χωρίς διαλύτες και ουδέτερο άνθρακα. Με στεγανή τριπλή κλειδαριά για γαλήνη εν κινήσει. Το κάλυμμά του ανοίγει με ένα άγγιγμα και διατηρεί το χείλος χωρίς βρωμιά. Το φαρδύ, καμπυλωτό χείλος εξασφαλίζει άνεση και δεν χυθεί. Η λαβή μεταφοράς πρόσβασης 360° κουμπώνει εύκολα στο κάλυμμα. Το αγκιστρωμένο προφίλ καπακιού αποτρέπει τις πτώσεις και επιτρέπει την εύκολη ανάκτηση από τις σακούλες. Η μαλακή βάση παρέχει πρόσφυση και προστατεύει τις επιφάνειες, τοποθετώντας όλες τις ποτηροθήκες. Ο μοχλός περιστροφής και η μαλακή λαβή επιτρέπουν την εύκολη αφαίρεση του καπακιού για επαναπλήρωση ή καθαρισμό. Είναι φιλικό στο πλυντήριο πιάτων, ανθεκτικό στις οσμές και χωρίς ρωγμές, για φρέσκες γεύσεις όλη την ημέρα.

    Διαστάσεις: Υ19 x Διά.7,1cm
    Βάρος 310 g (670 g όταν είναι γεμάτο)
    Υλικό Θερμομονωμένο ανοξείδωτο χάλυβα
    Εύρος λειτουργίας: Κατάλληλο για ροφήματα από -5°C έως 95°C.
    ΠΙΝΩ
    Ένα φαρδύ χείλος, διαμορφωμένο και καμπυλωτό για άνεση, σε συνδυασμό με ομαλή ροή υγρού είναι ασφαλές για κατανάλωση, χαλαρό για κατανάλωση, βελτιώνει τις γεύσεις και βοηθά στην αποφυγή διαρροών.
    ΠΛΥΣΙΜΟ
    Ξεπλύνετε τη φιάλη και το καπάκι με δροσερό νερό πριν τη χρήση. Μετά τη χρήση, ξεπλύνετε μόνο με ζεστό νερό και σαπούνι πιάτων. Μην τρίβετε με βούρτσες ή λειαντικά. Στεγνώστε καλά στον αέρα πριν την αποθήκευση με το καπάκι κλειστό. Πλύσιμο στο χέρι ή χρησιμοποιήστε πλυντήριο πιάτων σε κύκλο κρύου πλυσίματος.
    Περιορισμοί: Μην το καταψύχετε όταν είναι γεμάτο, μην το βράζετε ή το ψήνετε σε μικροκύματα. Δεν είναι κατάλληλο για ανθρακούχα ποτά ή μη πόσιμα υγρά. Μην πλένετε στο πλυντήριο πιάτων σε πολύ ζεστό κύκλο.
    Διαθεσιμότητα: Οριακό Απόθεμα: Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες
    26,90€
    i h
    Αποστολή σε
    *
    *
    Τρόπος αποστολής
    Όνομα
    Εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης
    Τιμή
    Δεν υπάρχουν μέθοδοι αποστολής
    Προδιαγραφές προϊόντων
    Μάρκα
    Φύλο
    Χρώμα
    Υλικό
    Χωρητικότητα ml
    Κωδικός Κατασκευαστή I8HS360BLB