lichnaribooks.gr
Αναζήτηση
Greek
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
    Menu Close

    Η γιαγιά μου σας χαιρετάει και ζητάει συγγνώμη

    ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 9789600448252
    Η Έλσα είναι εφτά χρονών και δεν μοιάζει με κανένα κορίτσι της ηλικίας της. Η γιαγιά της είναι εβδομήντα εφτά χρονών και όλοι τη θεωρούν εντελώς παλαβή. Όλοι εκτός από την Έλσα, η οποία είναι σίγουρη πως η γιαγιά της είναι μια ιδιοφυΐα. Έτοιμη για όλα προκειμένου να διασκεδάσει ή να προστατεύσει την εγγονή της. Ακόμη και να διαρρήξει τον ζωολογικό κήπο, να πυροβολήσει με πέιντμπολ ή να φλερτάρει αστυνομικούς. Είναι όχι μόνο η καλύτερη, αλλά και η μοναδική φίλη της Έλσας.
    Τα βράδια η Έλσα βρίσκει καταφύγιο στις ιστορίες που πλάθει η γιαγιά της για τα έξι φανταστικά βασίλεια, εκεί όπου κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να συμπεριφέρεται φυσιολογικά.
    Όλα αυτά σταματούν ξαφνικά, όταν η γιαγιά πεθαίνει. Έχει αφήσει όμως πίσω της το πιο συναρπαστικό κυνήγι θησαυρού για την Έλσα: ένα σωρό επιστολές, τις οποίες θα πρέπει να παραδώσει στους αποδέκτες τους, ανθρώπους με τους οποίους η γιαγιά είχε συγκρουστεί.
    Έτσι ξεκινάει η μεγάλη περιπέτεια της Έλσας, χάρη στην οποία θα ανακαλύψει την αλήθεια που κρυβόταν πίσω από τα παραμύθια της γιαγιάς, μιας γυναίκας που πραγματικά δεν έμοιαζε με καμία άλλη.

    Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο: Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
    Αρχική τιμή: 16,60€
    14,95€
    i h
    Αποστολή σε
    *
    *
    Τρόπος αποστολής
    Όνομα
    Εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης
    Τιμή
    Δεν υπάρχουν μέθοδοι αποστολής
    Προδιαγραφές προϊόντων
    Εκδότης
    ISBN 978-960-04-4825-2
    Συγγραφείς
    Χαρακτηριστικό Βιβλίων
    Προτεινόμενη Ηλικία
    Σελίδες 512
    Ημερομηνία έκδοσης 01.2017
    Διαστάσεις σε cm. 14 x 20.6
    Συγγραφέας