lichnaribooks.gr
Αναζήτηση
Greek
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
    Menu Close

    Βάση για χαρτάκια σημειώσεων Z-Notes Classic Post-It Pro Z 95006

    ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 4891203054381
    Οι Z-Notes Post-it® Super Sticky έχουν 2x κολλητική ισχύ (σε σύγκριση με τις κλασικές σημειώσεις Post-it®). Αυτές οι αυτοκόλλητες Z-Notes είναι ιδανικές όταν μιλάτε στο τηλέφωνο ή έχετε πολλή δουλειά: ξεκολλάτε μια σημείωση και έχετε το ένα χέρι ελεύθερο. Είναι εξαιρετικά ισχυρές και ευέλικτες, ενώ έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν τα μηνύματά σου να ξεχωρίζουν.

    Οι σημειώσεις Post-it® Super Sticky Z-Notes έχουν πιο δυνατό κράτημα και διαρκούν περισσότερο. Έχουν διπλάσια ισχύ συγκόλλησης σε σύγκριση με τις κλασικές σημειώσεις Post-it® Original Notes, για να ξέρετε ότι το μήνυμά σας θα φτάσει στον προορισμό του. Ιδανικές για κατακόρυφες επιφάνειες όπου οι αυτοκόλλητες σημειώσεις κολλούν δύσκολα, αυτές οι αυτοκόλλητες σημειώσεις Z-Notes σας επιτρέπουν να καταγράφετε τις σκέψεις σας στην στιγμή.
    Σπουδαία λύση όταν μιλάτε στο τηλέφωνο ή όταν έχεις πολλή δουλειά. Αυτές οι έγχρωμες Σημειώσεις Super Sticky Z-notes είναι εξαιρετικά δυνατές, εξαιρετικά ευέλικτες και έχουν σχεδιαστεί για να ξεχωρίζουν τα μηνύματά σας. Κατασκευάζονται με χαρτί πιστοποιημένο κατά PEFC που προέρχεται από πιστοποιημένα και ανανεώσιμα δάση που υπόκεινται σε υπεύθυνη διαχείριση, με κόλλα κατά 60% από ανανεώσιμες πηγές, από ένα φυτό το οποίο αναγεννάται ετησίως.
    Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο: Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
    9,90€
    i h
    Αποστολή σε
    *
    *
    Τρόπος αποστολής
    Όνομα
    Εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης
    Τιμή
    Δεν υπάρχουν μέθοδοι αποστολής
    Προδιαγραφές προϊόντων
    Μάρκα
    Κωδικός Κατασκευαστή 076330331
    Μέγεθος κύβου
    Είδος κύβου
    Τεμάχια συσκευασίας 2
    Χρώμα